luni, 14 februarie 2011

Cele mai frumoase vedete sub 22 de ani!



                            Care sunt cele mai frumoase vedete din lume sub 22 de ani? Vedeti clasamentul dupa continuare :






10. Kristen Stewart

vedete
                              Daca deja ai intrat in febra "Twilight", inseamna ca o cunosti pe Kristen Stewart, daca nu, iti povestesc acum despre ea. Pe langa faptul ca este o fata frumoasa, Kristen este si foarte talentata. Se zvoneste ca este insarcinata cu prietenul si colegul de platou Robert Pattinson.

9. Taylor Momsen

taylor momsen
                             Taylor Momsen a devenit celebra datorita rolului din "Gosspi Girl". Micuta Jenny Humphrey a ajuns la sufletele tuturor si a devenit celebra chiar daca rolul ei este unul secundar. Are doar 17 ani si deja a reusit sa faca lucruri mari. A fost inclusa si pe lista People al celor mai frumosi oameni.

 

8. Dakota Fanning

dakota fanning
                                                  Sigur va amintit de Dakota Fanning, joaca de cand era mica, mica, si nu orice… ci roluri complexe. Este o adevarata actrita pe care o admir inca de cand era o bebelusa. Dakota este si cea mai tanara actrita nominalizata vreodata pentru un Oscar. Asta da realizare!

 

7. Taylor Swift

taylor swift
                                    Eh, iata ca Taylor este un exemplu demn de urmat. Pe ea nu o intereseaza pictorialele, hainele extra-decupate sau scandalurile media, ea se concentreaza pe muzica si atat! Este o blonda adorabila care afiseaza mereu un zambet pe fata si canta muzica country.


6. Blake Lively

blake lively
                                          Cred ca deja toata lumea o cunoaste pe frumoasa si carismatica Blake Lively, unul dintre personajele principale din "Gossip Girl". Joaca bine, arata superb (picioare lungi si frumoase, par lung si blond) si are o atitudine de nota 10.


5. Hayden Panettiere

hayden 
                                          Pe langa job-ul de fata frumoasa, Hayden mai face ceva (nu, nu ma refer la cantat, ar trebui sa renunte), este actrita. Cand spui Hayden, spui "Heroes".
                                            Pana sa devina extrem de cunoscuta datorita rolului din "Heroes", Hayden Panettiere a mai jucat si in filme precum: Message in a Bottle, Ice Princess, Shanghai Kiss etc.


4. Emma Watson

emma watson
                                        Emma Watson creste atat in cariera, cat si in varsta, este deja o femeie tare atragatoare si mai ales o actrita ocupata. Rolul care a consacrat-o este cel din seria Harry Potter, unde vedeta o interpreteaza pe Hermoine Granger.
                                Totusi, intre timp, Karl Lagerfeld a pus ochii pe ea si a facut-o imaginea Chanel, asta pana in 2009 cand cei de la Burberry au considerat ca Emma este vedeta cu care doresc sa-si asocieze imaginea in acest sezon. Ce a iesit? Vedeti aici!

3. Demi Lovato


                       Demi Lovato  este o actriţă şi cântăreaţă americană. A devenit celebră datorită interpretării rolului lui Mitchie Torres în filmul Disney Camp Rock alături de Jonas Broathers . Lovato a debutat în industria muzicală cu albumul Don't Forget , lansat pe 23 septembrie 2008. Acesta a fost un succes comercial, debutând pe locul 2 în Billiboard 200, cu peste 89.000 de exemplare vândute în prima săptămână.

2. Selena Gomez

selena gomez
                             Selena Marie Gómez este o actrita si cantareata americana de origine mexicana. Este cunoscuta pentru rolul din serialul "Barney & His Friends" in care a intrepretat rolul Giannei, dar si datorita serialului "Wizards Of Waverly Place" si aparitiei in cateva episoade din "Hannah Montana" si "The Suite Life Of Zack & Cody".

1. Miley Cyrus

miley cyrus
                                   Am ajuns si la obsesia tinerelor din intreaga lume, este vorba despre fostul  star din Hannah Montana, Miley Cyrus.
                                  Copilul minune de la Disney a reusit sa-si construiasca un intreg imperiu datorita rolului din Hannah Montana: haine, genti, accesorii… toate adolescentele din lume au deja macar o piesa marca Hannah.
                                   Miley este si cantareata, albumul ei s-a vandut foarte, foarte bine, iar turneele si contractele curg!

3 comentarii:

  1. Mie imi pare cea mai frumoasa.....cu siguranta...
    DEMI LOVATO!!!!!app.Miley Cirus nu e obsesia tuturor tinerelor din lume...poate doar a unora.Demi e cea mai frumoasa:X:X:X

    RăspundețiȘtergere
  2. Selena e frumoasa dar Demi e suberba:-x !

    RăspundețiȘtergere
  3. demi lovato e cea mai thare din toaTA LUMEA APOI O URMEAZA MILEY CYRUS SI SELENA GOMEZ!!!!! Go DEMI Go !!!!!!!!!!!!!!!!!!! STAY STRONG DEMI LOVATO

    RăspundețiȘtergere