sâmbătă, 16 aprilie 2011

Adela Popescu



                                                                                             Adela Popescu a renuntat la parul sau roscat aprins, dupa terminarea filmarilor si a revenit la parul ei blond. Cred ca si blonda, si satena ,si rosacata , Adela este foarte draguta si frumoasa. Imi este foarte greu sa aleg care culoare o prinde mai bine!

Ashley Greene un nou iubit?



                                                                  Actrita din "Twilight" , Ashley Greene a fost vazuta la Coachella Music Festival in Indio, CA la 15 aprilie 2011 cu un tip care semana la stil cu fostul ei prieten Joe Jonas.  Acest barbat misterios se pare ca are o relatie cu actrita. Voi ce credeti ?

Miley si Noah



                                                      Miley Cyrus si sora sa mai mica Noah Cyrus petrec foarte mult timp impreuna. Miley este foarte grijulie cu sora sa si ii face toate poftele. Cele doua au fost surprinse azi , de paparazzi , in timp ce se intorceau de la mall. Iti place stilul lor?

Demi Lovato - Lax Aeroport



                                                                        Se pare ca Demi Lovato a fost vazuta azi in aeroportul LAX  din Los Angeles , dar marea întrebare este - Unde merge ea ?!
                                                                       Starul Disney a fost  vazuta zâmbind in timp ce tine în braţe o geanta  fabuloasa Louis Vuitton in aeroport. Demi avea un stil sport cu un pulover maro şi o eşarfă neagră.Ce parere ai de stilul ei? Noi credem ca e adorabila . 

Brenda Song impotriva cancerului !



                                                            Ce modalitate mai bună să te îmbraci pentru o promovarea combaterii cancerului   la sân,  decât din ​​cap-pana-n picioare roz!
                                                            Starul Disney , Brenda Song,  a mers pe covorul roşu de la 2011 Breast Cancer Research Foundation's Hot Pink Party la Waldorf Astoria din New York, joi seara şi a ratata suber  în roz! Starul de 23 de ani, a avut o  rochie lungă,  cercei de argint şi  parul intr-o coada de cal .
                                                              Brenda se pricepe cu siguranta la moda!

Robert Pattinson si Kristen?



                                                                      Este o vestea pe care fanii cuplului Robsten o aşteapa de mult . Robert Pattinson  vrea să întemeieze o familie! Ei bine, asta a zis! .
                                                                     "Mi-ar placea sa am o familie" spune Robert pentru Chicago Sun-Time în timp ce promoveaza noul său film, Apă pentru elefanţi.Oare R.P vrea sa se casatoreasca cu Kristen ? Ce credeti? 

Zendaya , Bella si Ashley Tisdale



                                                                  Ashley Tisdale din noul film  Disney "Sharpay and Fabulous Adventure", şi  actrite Disney, Bella Thorne şi Zendaya Coleman ,au fost suficient de norocoase  pentru a obţine bilete la prezentarea filmului înainte de a ajunge la cinema pe 19 aprilie 2011. Aici sunt fotografii de la eveniment . Care stil iti place cel mai mult? :x

vineri, 15 aprilie 2011

Shakira si Pique




                                                                      Pique a delcarat recent ca in ultimul timp presa si fanii noii lui iubte il urmaresc peste tot. De când este împreună cu Shakira, fotbalistul Barcelonei duce o viaţă complet schimbată, cu care mărturiseşte că încă nu s-a obişnuit, fiind mereu urmărit de fotografi pe stradă.
                                                                      Shakira şi Pique au o relaţie de vis şi această frumoasă pereche de vedete este una din cele mai admirate din întreaga lume, nu doar din Spania.

Victoria Beckham



                                                   Victoria Beckham a găsit un nume pentru fiica cu care este însărcinată în prezent: Santa.
                                                    Victoria este deja mama a trei băieţi, Brooklyn, Romeo şi Cruz, caută un nume pentru cea mai nouă membră a familiei. Şi se pare că inspiraţia i-a venit de la cartierul Santa Monica din Los Angeles.

Demi Lovato- secret



                                                                                     Demi Lovato se întoarce în California, de unde a plecat  în urma unor proiecte departe de casa. Cu toate acestea acum starul  Disney a rupt tăcerea şi dezvaluie unele detalii pentru fanii ei - deşi nu prea multe- si suntem inca lasati in suspans ! Iată ce Demi  a declarat pe  14 aprilie 2011:
" Noţiuni de bază ,un antrenament sănătos, apoi iarasi in Studio" 
                                                                                      Nici un cuvânt încă Demi lucreaza acum la albumul ei, sau dacă ea înregistreaza muzică alături de un alt artist. Noi va vom tine la curent imediat ce vom afla!

joi, 14 aprilie 2011

Selena si Justin s-au desprtit?



                                                                     Selena Gomez a fost vazuta venind  la jocul de baschet Lakers la începutul acestei săptămâni. Paparazzi au observat ca ea merge  fără Justin Bieber şi presupun că cei doi s-au despărţit.
                                                                       Selena neaga toate zvonurile printr-un mesaj ironic " Justin e in turneu. Asta nu inseamna ca nu pot sa mai ies din casa!"  . Ce parere aveti? Noi suntem de acord cu Selena!

miercuri, 13 aprilie 2011

Demi mesaj pentru fani !



                                                                   Aici este un mesaj  important de la Demi Lovato adresat fanilor, prin intermediul contului ei de Twitteri:
          "Uita-te in oglinda si  spune-ti cu voce tare ca esti mandru de tine. Cu toţii am trecut prin momente dificile şi suntem inca in picioare astazi. Spune-o .. "Sunt mândru de mine." Si te vei simti mai bine !"
                                                                    Multumim Demi!:x

Miley Cyrus



                                                                         Miley Cyrus a filmat videoclipul de mai jos pentru a promova organizarea ei Get Ur   şi Global Youth Service Day, care se încadrează la data de  17 aprilie a acestui an. Miley a participat  la multe evenimente importante pentru a -si promova in primul rand turneul sau mondial ! :x 


Taylor Momsen



                                                    Doar atunci când spui numele: Taylor Momsen iti vine in minte stilul ei (în general, ceva care nu implică pantaloni),ceva fantastic.
                                                   Taylor a fost în New York City, marţi, pentru a promova  melodii din noul album al trupei ei Pretty Reckless. Taylor a acaparat scena sportiva,intr-o rochie alba  - ce nu am mai  văzut  de ceva timp. Împreună cu fusta , Taylor a purtat cizme noi şi o jachetă de piele neagră. Iti place stilul ei?

Beyonce o regina!



                                                          Beyonce este o adevarata regina ! Cantareata a fost vazuta cand  filma o  scenă pentru noul videoclip , "'Til End of the World" în Los Angeles, în timp ce purta o coroană de aur masiv şi un steag rosu .
                                                          La începutul acestei săptămâni, Beyonce a fost fotografiata cand  filma o scenă pentru videoclip  , în deşertul Mojave. Va place poza? Ce parere aveti?

marți, 12 aprilie 2011

Christina Aguilera si fiul ei Max



                                                 Christina Aguilera si fiul ei Max la Walt Disney World pe 11 aprilie 2011. Christina şi Max arata ca au petrecut  un timp fabulos la parcul  Disney's Animal Kingdom. Mai sus e o poza cu cei doi. Nu sunt adorabili?
                                  

Demi Lovato - ocupata!



                                                                   Demi Lovato demonstreaza ca  ea nu se lasa si are din ce in ce mai multe proiecte.  Sunt zvonuri că Demi speră să lanseze un nou CD  la Hollywood Records  în acest an, dar vestea cea mare este că ea ar putea apărea  in marele spectacol din SUA  "The X Factor" , atunci când aceasta isi va incepe noul sezon! 
                                                                 Au fost, de asemenea, zvonuri că Demi se afla pe platourile de filmare a unui mare film , dar tine deocamdata secret .
                                                                 Cu orice s-ar ocupa Demi , suntem siguri ca este foarte ocupata si recupereaza timpul pierdut . Mai sus este noul ei profil pe Twtter. Ce crezi? :x 

Katy Perry imaginea liniei GHD



                                     Katy Perry are una din zilele bune!
                                    Starul  pop este noua imagine a liniei GHD de îngrijire a părului, şi a obţinut posibilitatea de a lucra cu legendarul fotograf David LaChapelle. "Sunt atât de emoţionată de a face proiecte cu GHD, folosind în special instrumente  să mă dea gata", a declarat ea despre această oportunitate.  "  Produsele GHD au  reputatia de a fi cele mai bune produse din biz. Va place poza? 

luni, 11 aprilie 2011

Selena si Britney colaboreaza!





                                                          Stiti ca Selena Gomez este una dintre cele mai mari fane a cantaretei Britney Spears. Ei bine visul vedetei din “Magicienii din Waverly Place” s-ar putea implini. Selena Gomez si trupa ei sunt gata sa lanseze un album care se va numi “Whiplash”. La acest material discografic ar putea sa colaboreze la versuri cu idolul ei, Britney Spears.  Curand  ,Selena Gomez, a primit un cadou neasteptat: celebra Britney Spears i-a compus o melodie!
                                                      Selena a fost peste masura de incantata, mai ales ca este, asa cum spune ea, o mare fana a lui Britney.Melodia se intituleaza Whiplash si va fi inclusa pe viitorul album al Selenei Gomez

Demi Lovato- redactor sef!



                                                      Acest lucru este foarte interesant ! Demi Lovato a anunţat că ea a devenit un editor sef la revista Seventeen Magazine. Ea va posta articole online şi va  scrie  articole pentru revista.Cu siguranta revista Seventeen o sa aiba mai multi cititori! 
                                                     Ce tipuri de poveşti aţi dori să auziti de la Demi, atunci când ea va scrie  pentru revista?

Sandra Bullock



                                                       Sandra Bullock şi copilul ei Louis,  au  petrecut impreuna ultimele zile în New York, în acest weekend. Bullock a fost la filmarile viitorului ei film  "Extrem de tare si incredibil de aproape", în ultimele luni.A fost greu pentru cei doi deoarece au fost departe de casă. Cei doi au fost vazuti ieri seara in Aeroportul JFK plecand spre casa.! 
                                                      
Noi asteptam sa vedem noul film al Sandrei. Sunt sigura ca e formidabil!

Fratii Jonas!



                                             La data de 10 aprilie 2011 Nick Jonas şi fratele său, Joe Jonas si-au luat ceva timp liber  de la locul de muncă şi au  mers împreună la  paintball! Arata super bine  în costumele lor de  paintball si suntem curiosi daca au jucat jocul împotriva celuilalt sau de aceeasi echipa! Pun  pariu  ca sunt cu adevărat buni!
                                            Nick a fost ocupat in ultimul timp , in studio, compunand melodii pentru un număr de artişti . Pe de altă parte, Joe a fost ocupat să se lanseze in cariera solo, cu  un album care va aparea  în lunile următoare. Ambii sunt draguti! Ce crezi? :x 

duminică, 10 aprilie 2011

Mandy Moore



                                                       Mandy Moore a implinit 27 de ani! Mandy a fost cunoscuta inca din  adolescenta, primele  sale  roluri au fost in  "Candy" şi "Vreau să fiu cu tine." Curând după aceea, Mandy a avut cel mai mare  succes cu filmul  A Walk to Remember. Cel mai recent, Mandy a jucat (voce) in  filmul animat Disney, Tangled, rolul lui  Rapunzel. La multi ani Mandy!

Lady Gaga!



                                                                                     Biserica catolică nu vede cu ochi buni noul videoclip al cantaretei Lady Gaga, in care apare ca fiind  Maria Magdalena. Președintele Ligii Catolice pentru Religie și Drepturi Civile, Bill Donahue, a făcut următoarele declarații: „Unii oameni sunt cu adevărat talentați, iar alții sunt precum Lady Gaga. Am impresia că ea nu prea are valoare în industria muzicală. Doar așa se poate face ea cunoscută? Și oricum n-a ales la nimereală perioada în care să se dea drept Maria Magdalena: ne apropiem de Săptămâna Sfântă și de Paști!”. Va fi interesant de văzut cum va primi publicul un astfel de videoclip deja controversat!