duminică, 11 ianuarie 2015

Dieta 2015 rezultate rapide




M-am intors , dragii mei. La multi ani 2015 , e un nou inceput si o sa vin cu ultimiile stiri, si cele mai tari sfaturi . O sa va dau acum cateva idei de diete care au rezultate fabuloase.

1. Dieta cu orez. Fierbi o cana de orez cu 4 cani de apa si nimic altceva(nici macar sare).Ce rezulta se consuma cu salata acrita cu lamaie si se mananca pe parcurcul unei zile. Se repeta acest proces 4 zile si slabesti 4 kg,dar cu conditia sa nu consumi nimic altceva.

2. Dieta cu apa. In prima dimineata bei o cana(250ml) de apa fiarta si racita.a doua zi dimineata bei 2 cani(500ml) si tot asa adaugi cate 250 ml pana ajungi la 12 cani.apoi faci o zi pauza si apoi bei 11 cani si incepi sa descresti pana se ajunge iar la 250 ml. .A nu se consuma nimic pana ce nu termini toata apa de baut.

3. Dieta cu supa de varza . 7 zile, la sfarsitul carora,daca nu ai trisat, poti slabi intre 5 si 7 kilograme.In prima zi, pe langa supa de varza, mai ai voie sa mananci fructe cat de multe doresti si sa bei foarte multa apa plata.
A doua zi combini supa de varza cu legume si apa plata, dar ai grija sa eviti legumele precum fasolea boabe, mazarea, cartoful si porumbul.
A treia zi ai voie atat fructe cat si legume. Si bineintels multa supa si apa.
A patra zi mananci 3 banane si supa. Nu uita de apa.
A cincea zi poti servi 800 de grame de carne de vita sau pui
cu supa si multa, multa apa.
In cea de sasea zi poti manca orez fiert pe langa supa cu care
te-ai obisnuit deja.
In ce-a de-a saptea zi si ultima de altfel poti manca peste pe gratar si multa supa.

Succes! 

Un comentariu:

  1. e foarte bunaa cea cu supa am incercato si eu anul trecut inainte de sarbatori

    RăspundețiȘtergere